Дарителска кампания

Грижата е най-сигурната проява на любов. Нашите пухкави любимци ще ни се доверяват, ще ни пазят и ще ни възнаграждават с най-искрена любов, само ако се грижим за тях отговорно и безкомпромисно.

Добрият стопанин е грижовният стопанин. Това е нашето вярване. За съжаление, има много четириноги приятели, които не са попаднали на правилния стопанин. Нарекохме тази секция „за хора“, но в групата „хора“ слагаме не просто всеки представител на човешката раса. Тук ние знаем, че ще посрещнем Хора, които споделят нашето виждане и вяра. Нашата грижа за кучетата и котетата. Нашето желание да направим живота им по-добър. Дори да не са нашите домашни любимци, всички те заслужават грижа и любов.

В тази секция каним всеки от вас да се сдобие със симпатичен „фъри“ аксесоар – чаша, тениска или суичър, със специално значение. 100% от печалбата от  всеки артикул ще дарим на ОП "Зооветеринарен комплекс" за да подпомогнем всички техни дейности.

Помогни ни да дарим грижа.

Към секцията с продуктите - тук

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки